Däckbyte i Uppsala

Hos företaget Däckhuset i Uppsala kan du byta dina sommardäck till vinterdäck eller dina vinterdäck till sommardäck. Så bor du i trakten så borde du göra ditt däckbyte i Uppsala hos Däckhuset. På Däckhusets hemsida http://www.dackhusetuppsala.se hittar du företagets kontaktuppgifter och kan läsa mer om vad de erbjuder sina kunder.

Däckteam och hjulinställningar
Firman Däckhuset är medlemmar i Däckteam. Däckteam har över 150 medlemmar runt om i hela Sverige. En tjänst som Däckteams verkstäder erbjuder är att kontrollera hjulinställningarna på din bil och sedan rätta till inställningarna om det skulle vara något fel. Man känner ofta om hjulen är felinställda när man kör. Om man har ratten rakt så drar bilen åt något annat håll än rakt fram, då är hjulen felinställda, om man känner att det drar. Det kan även var bra att kolla hjulinställningarna om man har kört över ett djupt hål i asfalten eller kört upp på en hög trottoarkant. Då kan hjulinställningarna rubbas. Är hjulen rätt inställda så blir bränslekostnaderna lägre då det inte drar lika mycket bensin eller disel. Och däckkostnaderna minska också då det inte sliter lika mycket på däcken om hjulen är bra inställda.

Erbjuder däckhotell
Däckteam är tydliga med att det är viktigt att förvara däcken som man inte använder på rätt. Man ska förvara däcken på rättsätt för att det ger längre hållbarhet till däcken. Man ska rengöra och fylla på hjulen med lite högre lufttryck och sen för vara dom i ett mörkt och svalt rum. Ett sådant rum erbjuder Däckteam, alltså erbjuder dom däckhotell för din däck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *