Förskolor i Solna

Bor du i Stockholm och letar efter förskolor i Solna till ditt eller din barn? Hagalund är en förskola som ligger nära ett mycket fint grönområde i Solna. Hagalund ägs och drivs av förskole- och skolbolaget Inspira. Om du tycker att förskolan Hagalund låter intressant så tycker jag att du ska gå in på Inspiras hemsida http://www.inspira-fos.se/forskolor/forskolor/hagalund/ och läsa mer om vad de arbetar med på Hagalund. Du kan även ställa ditt barn i kö till Inspiras förskolor på hemsidan eller ställa ditt barn i kö till Inspiras skolor.

Hagalunds och Inspiras arbetssätt
Förskolan Hagalund är nog med att arbeta utifrån Inspiras sju olika byggstenar för lärande och läroplanen. Alla barnen som går på en Inspira-förskola får en egen ”Min Spirabok” som följer med under alla åren på Inspira-skolan. I ”Min Spirabok” dokumenteras och skrivs allt som ditt barn lär sig, alla utvecklingsfaser skrivs ned och skapelser som ditt barn gör sparas ned i boken. En del i Inspiras arbete med armens läroprocesser är den pedagogiska dokumentationen. Boken används också som ett verktyg för alla föräldrar som ska se barnens utvecklingsprocesser och för att det är kul att kunna se att barnen blir bättre och bättre för varje termin.

Tryggheten är oroligt viktig
Hagalund och Inspira vill ha en god dialog med dig som vårdnadshavare eller förälder. Det är lika viktigt för Haglund och Inspira att barnen är på en trygg plats som det är för föräldrarna. Gott bemötta ska alla som kommer till Hagalund och Inspira känna sig, det är deras mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *