Headbrands på nätet erbjuder hårprodukter

Det finns en sida på nätet som heter http://www.headbrands.se/ där man kan beställa de flesta typer av hårvårdsprodukter. De har det mesta inom hårstyling så att man kan piffa upp sitt utseende. Kanske vill man använda sig av hårmousse, hårgelé eller på annat sätt snygga upp sin kalufs.

Denna sida har alla tänkbara produkter som man då kan ha användning för. Allt finns tillgängligt för att man enkelt skall kunna förnya sitt utseende.

Månadens kampanjvara
Varje månad annonserar denna sida ett urval av sina produkter som de säljer till ett kampanjpris. Dessa produkter är noga utvalda ur sortimentet så att du som kund fritt skall kunna välja en särskild typ av vara som du får till ett mycket bra pris. Det finns ett stort antal kampanjprodukter att välja och vraka emellan och har man tur kanske man kan hitta just den vara som man ändå söker efter, men till en betydligt lägre kostnad än det normala priset.

Att beställa genom sidan
För att kunna handla ifrån denna sida måste man kunna logga in sig. Genom att kontakta deras kundtjänst per telefon får man hjälp att registrera ett konto hos dem. Detta för att sidan vill ha full kontroll över sina kunder.

När man väl har fått sina inloggningsuppgifter måste man sända kundtjänsten ett mail för att kunna be om tillgång att lägga en order på sidan. Man måste då uppge sitt namn och kundnummer så att man kan få ett svarsmail som hjälper till med inloggningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *