Hjälp för utsatta

Det spelar ingen roll vem du är eller vilket behov av hjälp du har. Hos gryning är du alltid välkommen att söka hjälp. Här kan du få ett skyddat boende, det finns boende för ensamkommande barn, behandlingar av olika slag för att hjälpa personer i behov av det. LSS-boende är något som gryning jobbar med också. I Skövde finns ett LSS-boende som arbetar för att ha ett tryggt boende för tonårspojkar med autismspekturmstörningar.

Ett tryggt boende
På boendet i skövde, ett så kallat LSS-boende, så kan pojkar i tonåren få hjälp. Tonårspojkar med autism kan här få ett tryggt boende med hjälp av personal som har lång erfarenhet av att arbeta med detta. Pojkarna har en trygg miljö att vistas i, och blir omhändertagna av personalen som har erfarenhet och ett tryggt sätt att jobba på. Det är hjälp på ett sätt som får alla parter att bli nöjda.

All typ av hjälp
På gryning så hittar du inte bara LSS-boende. Gryning är offentligt ägt och erbjuder alla typer av hjälp. Det kan vara behandling av beroende eller missbruk. Det finns hjälp att få för skyddat boende. Hjälp finns även för familjer, ensamma barn och så vidare. För att få ytterligare information om allt som erbjuds så besök hemsidan. Där kan man få svar på frågor och läsa om gryning mer i detalj. Adressen är http://www.gryning.se/verksamheter/lss-boende/, här kan man läsa om verksamheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *